RIJEČ STRUČNJAKA

Riječ stručnjaka Marbo

MR. PHARM. ANA MJEDA 

Biljna ljekarna Quisisana, Trg bana Jelačića 15, Zagreb

U svojoj dugogodišnjoj praksi,  još nisam naišla na tako učinkovite preparate za tretiranje problema vlasišta, kao što su Marbo preparati.

Radi se, naime, o izvanrednoj tradicionalnoj prirodnoj recepturi, sa naročito velikom koncentracijom biljnih ekstrakata, što ove preparate čini sigurno najboljim na tržištu.

Osobno sam se uvjerila, u kontaktu s korisnicima, da su Marbo preparati vrlo ugodni, sigurni i jednostavni za upotrebu, i kao takvi, vrlo brzo vidljivih i trajnih rezultata!

DR. GORANA KUKA 

Specijalist plastične kirurgije, subspecijalist transplantacije kose 

Radi u klinikama za plastičnu kirurgiju u Beogradu, Miamiju i New Yorku. Aktivno sudjelovala na kongresima u Turskoj, Belgiji, Francuskoj, Italiji i SAD-u.

U okviru klinika u SAD-u u kojima radi s dr. Jeffrey Epsteinom, vodi odjeljenje za FUE transplantaciju kose i za liječenje opadanja kose kod žena.

Bavi se istraživanjem uloge regenerativne medicine u liječenju opadanja kose.

Kako ste se susreli sa MARBO proizvodima ?

Slučajno! Kako i sama patim od sezonskog opadanja kose, ušla sam u jednu apoteku u Beogradu i zatražila šampon protiv opadanja kose koji sam do tada koristila. Ljubazna magistra u ljekarni mi je predložila da probam Marbo. Bila sam skeptična prema promjeni, ali kad sam pogledala sastav šampona, moje sumnje su nestale, a nakon prvog pranja kose, znala sam da je šampon odličan.

Od tada koristim redovno i Losion Marbo i Šampon Marbo, kao i moje prijateljice i kolegice. 

Često se šalimo u ordinaciji i kažemo : „To nisam ja, to je moj Marbo“, kao u  onoj reklami.

Kada smatrate da se MARBO proizvodi mogu koristiti ?

Oni su postali osnovna njega za sve moje pacijente. Također su prevencija opadanja kose ukoliko netko ima sklonost ka opadanju kose (genetsku, sezonsku, stresogenu). Najčešće savjetujem da se kombiniraju Marbo Losion i Marbo Šampon radi boljeg efekta. Sastav proizvoda je potpuno prirodan, i ja se uvijek ponosim da mi imamo jedan takav proizvod. 

Aktivator Marbo koji se koristi u liječenju alopecije areate (gubitak kose u krugovima), i za rast nove kose kod svih vrsta alopecija (gubitka kose), bez obzira na uzrok, pokazuje sve bolje rezultate u mojoj praksi.

Veseli me što su ovi proizvodi izašli i izvan granica naše zemlje i što pomažu ljudima širom svijeta  u njihovoj borbi protiv opadanja kose!

 

MARBO © 2024 All rights reserved.

MARBO © 2024 All rights reserved.